Sunday, November 14, 2010

Weekend

Mlm tadi tido lewat.. kul 3 baru tido hehehe.. layan tv... bangun pagi .. siap2 nak ke kubur dulu..wat nasi grg dulu pas tu g kubur 'sayang mama n abah dtg jenguk pusara mu ngan opah skali'.. pas tu terus anta mak ke Klang Sentral.. aku suka station bus nie.. de aircond hehehe x cm dulu.. padat sgt ngn org.. n lau g aku rasa kt oversea jer ramai sagt 'org luar' hehehee..

suasana kat klang sentral.. n bas yg mak aku naik..


.. hari nie mkn tghari kt luar kt kg bukit naga jer.. tgk ramai org kt dewan de undian calon pkr rupanye hehehe.. lantak la kome aku nak mkn.. masuk tv berita mlm td dok interview org2 kt situ .. naseb x interview aku sbb lau dia tanye aku jwp aku lapa hehehe . aku mkn patin masak tepoyak aduh mmg sedap tp ikan dia x bape masak...huhuhu.. mkn nasi jer la aku.. smpai umah aku rasa loya myb sbb mkn ikan patin tukot hehehe ... aku tido sbb berebut ngn hubby nak guna laptop.. nk beli lg 1 laptop huhuhu.. majuk nye pasal aku tido.. pastu x becakap ngan hubby hehehee.. mlm td aku siap masak tinggl note kt dlm tudung saji jer heheh ; abg abiskan lauk , ayg x mkn nasi mlm nie' hehehe tah pe tah aku.. hubby aku dok jeling2 jer hehehe .. aku mkn burger jer pas tu layan 'miah oh miah' best2.. aku n hubby dh ok heheheh syg hubby.. x baik majuk lama2..

1 comment:

Anonymous said...

akk kne sllau bawk cmre ni,,,,,

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget