Saturday, December 18, 2010

alhamdulillah.. pelangi dh muncul kembali



ari nie aku amik 1/2 ari je keje.. 
hubby dh janji nk g klinik.. n ari nie pun aku nak tau keputusan doc..
aku bedebar gak nak tau jgn la de pe2..
so .. melilau cari klinik..kebanyakkan dah tutup.. 
so.. last2 g juga la klinik noor hajar kt 18 tue yang buka n ade scan
ni lau doc tue x scan gak mmg aku paksa dia scan hehehe 
pegi2 naseb baik x de org ramai.. kejap je x yah tunggu lama2..
doc ari tua gak aku jumpa x pe lah.. hope ok lah..
so amik urine test.. 
masuk2.. dia pelik tgk aku.. nape perut awak besar hehehe 
perut saya mmg cm nie.. dulu masa 1st pregt pun cm nie gak.. cepat sgt naik hehehe di tambah dgn lemak2 tepu yang ade..jd nmpak besar ler

doc-' memula saya pelik tgk awak, awak kn dh mengandung nape nak check kompem mengandung ke x"
aku-" 2 minggu lepas dh dtg check tp doc ckp x de -ve n suh dtg balik after 2 week"
doc-" checkup ngan saya yer"
aku-"ha ah"
doc-" ok.. kat kit test nie mmg nampak terang sgt ..so awak mmg pregt la cuma nak tau dh bape week "
doc-" nak scan ker..ari tue saya x scan yer"
aku-" nak la doc"
scan2..cari2.. x nampak lagi my bby huhuhu..
doc-" masih kecik sgt nie.. sbb tue x nampak.. myb dlm 4 week.. baru awal sgt so x nampak"
doc-" awak mmg dah mengandung.. tp masih awal.. so nanti dtg balik tahun depan (bln 1) kita scan lagi"

 so aku n hubby pun setakat nie puasati juga la.. x pe  lah betul a doc tue awal kot.. so next year la aku tggu hope pas nie scan dh boleh la nampak my baby.. 
hubby bertambah happy pas doc mengesahkan nya hehehe aku pun happy juga alalaalala..
syukur kepada Allah..amin
kawan2 doakan yang terbaik yer.. x sabar nak tgk bby dlm perut hehehehe..

4 comments:

GenGkey said...

tahniah..:D

Lizzie Yasmin said...

congrat.. 2nd baby ek??

Lina_Lin said...

alhamdulillah..jage kandungan lek lok yer :)

sue said...

tima kasih.. sume syg kowang..
lizzie yasmin.. 2nd but 1st hehehe

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget