Wednesday, December 8, 2010

ade ke x de nie..

 aku keliru, was2 n ragu2.. 
tapi naluri aku kuat mengatakan aku pregt
nape doc sume cm nie.. 
tadi baru je g klinik, g klinik zulkifli plak
doc ckp line 1 kabur so tandanye positive weekly (positive tp lemah) so 50-50 jer
adoi.. cm ne nie.. ade x nie doc..
dia tetap kata positive weekly.. 
ye la .. ye la..
so dia kata masih awal.. sbb baru sbln lebih je period x dtg.. so 50-50
hemmm aku bg tau dia aku dh wat upt kt umah n pagi dua line yg clear
kt klinik kena wat g..dia x scan gak sbb dia kata x nampak lg, lau nk scan gak boleh ikut 'bawah'
plak.. hai blm scan atas terus nak scan bawah.. hemmm
x pelah..
so dia suh dtg lagi 2 week check balik, aku nak g pagi la.. pg doc pompuan
husband pun yakin aku dh pregt sbb dia kata perut makin besar n bulat lain mcm
aku pun yakin aku dh pregt.. 
tp tue la probnye.. bila jumpa 2 doc yg 1st ckp x de, 2nd ckp 50-50
3rd x tau g hehehehe
tp bila pk balik..
masa g klinik 1st tu ckp x nampak line
2nd g nampak line..tp 1 kabur
ade perkembangan tue
so nk tggu yg 3rd plak hope dua line terang
sume klinik tue g malam
myb hormon mlm dah kurang kot..

AKU NAK BABY..
DOAKAN AKU KENGKAWAN TUK YG 3RD CHECK HEHEHE
nanti g 3rd check nak bwk upt hehehe


No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget