Saturday, April 9, 2011

long time no see..

lama gak aku x mengupdate blog aku ngan entry2 baru.. bukan pe sedikit kemalasan melanda.. hehehe.. so ari ni kerajinan pun datang, nak kata byk entry nak tulis x gak.. berkisar pada hidup aku ari je2 hehehe... 
so continue la ngn entry first nak cite pasal pertunagangan adik aku yg lepas.. adik lelaki aku.. btl2 bwh aku..
 yg kawin ari tu bwh dia..
 x pe le kan lelaki ni org kata makin lama makin tinggi saham hehehe.. 
cm Anuar Zain le ... hehehe
sebagai akak dia satunye aku le yg mengubah-gubah hantaran tuk dia.. 
amacam ok x gubahan aku hehhee.. aku guna bunga plastik je.. sbb kalai guna bunga idup layu la plak kang hehehe.. 2 minggu aku siapkan 7 hantaran .. balik keje wat la sikit2.. 



aku wat simple2 je.. dia kata cantik.. hehehe 

nie antara pic time g meminang kt puchong.. umah nenek tunang dia.. 
tunang dia nama SHILA.. hehehe cantik x hehehe aku tgk dia cm ade iras2 muka fida..kan2..
ramai gak yg ikut, 9 keta la gak.. makanan pun sedap2 hehehe..





ngan satu2nye anak buah aku.. tgh baca doa hehehe


adik aku ngn tunang dia..

nie si ANIS ngan ayah dia..geram je tgk dia.. hehehe

layan pic2 k.. hehehe... semoga adik aku n tunang dia selamat ke jinjang pelamin, n selamat menempuhi alam pertunangan.. amin

No comments:

link within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget